Fuusio- ja muuttotiedote

Fuusiotiedote

Yhtyneet Insinöörit Oy fuusioituu vuoden vaihteessa emoyhtiöönsä. Toimintamme jatkuu entiseen tapaan, mutta uudella nimellä: 1.1.2020 olemme Sitowise Oy.

Olemme myös muuttaneet: uusi käynti- ja postitusosoitteemme on 25.11.2019 alkaen: Linnoitustie 6D, 02600 Espoo.

Fuusio ei vaikuta toimintaamme, hankkeisiimme tai asiakassuhteisiimme. Toimintamme jatkuu täysin entisellään ja palvelemme asiakkaitamme jatkossakin tuttuun tapaan ja tuttujen henkilöiden voimin. 

Muutos merkitsee, että:

  • Toimimme 1.1.2020 alkaen nimellä Sitowise Oy ja yritystunnuksella 2335445-0- Laskutuksemme tapahtuu 1.1.2020 alkaen Sitowise Oy:n nimissä. Uudet tilitiedot löytyvät laskuistamme.
  • Yhteystietomme muuttuvat: 
  • Sähköpostiosoitteemme ovat 1.1.2020 alkaen muotoa etunimi.sukunimi@sitowise.com. Vanhoihin osoitteisiin lähetyt viestit välitetään automaattisesti eteenpäin 30.6.2020 asti.
  • Puhelinvaihteemme uusi numero on 020 747 6000. GSM-numeromme säilyvät ennallaan.

Muutoksella ei ole vaikutusta:

  • Meidän ja asiakasyhtiöidemme välisiin juridisiin sopimuksiin. Kaikki palvelusopimukset siirtyvät vanhoina sopimuksina Sitowise Oy:n nimiin.
  • Palveluumme. Toimintamme jatkuu täysin entiseen tapaan.- Yhteyshenkilöihin tai projektihenkilöstöön. Henkilöstö siirtyy kokonaisuudessaan uuden yhtiön palvelukseen ja asiakashankkeemme jatkuvat kuten ennenkin.

Sujuvan yhteistyön vuoksi pyydämme ystävällisesti päivittämään rekistereihinne yritystämme koskevat tiedot.

Mikäli rekisterinne sallivat, suosittelemme, että Sitowise Oy:n nimen ohella säilytätte yritystämme koskevissa tiedoissa toistaiseksi myös vanhan nimemme. Tämä helpottaa toimintaa muutoksen alkuvaiheessa. 

Huolehdittehan myös aiempien meitä koskevien referenssi- ja osaamistietojen liittämisestä Sitowise Oy:n tietoihin, jotta näiltäkin osin pystymme palvelemaan teitä mahdollisimman sujuvasti.

Laskutukseen liittyvät tiedustelut voi ohjata osoitteeseen invoicing@sitowise.com. 

Ystävällisin terveisin,

Yhtyneet Insinöörit Oy
Juha Kiviniemi, toimitusjohtaja
p. 044 373 3198
juha.kiviniemi@sitowise.com